Вертикални щори

Красота, хармония и уют с вертикалните щори, заместители на старомодните пердета!  

Вертикалните щори са модерната алтернатива нa пердетата и завесите. Те Ви предлагат разнообразие от цветове, мотиви и структура на тъканта на текстилни и алуминиеви ленти. Използват се за декорация на най – представителни интериори, като един от главните естетични елементи в офиса или дома. Различните видове материи и цветове имат различни степени на пропускане и абсорбиране на светлината за задоволяване на конкретните Ви нужди.
Вертикалните щори са най – доброто решение при закриване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени. Възможно е да се изработват щори за наклонени или дъгообразни прозорци.
Предлагаме Ви 3 модела на релсовите механизми, 339 цвята текстилни и алуминиеви ленти, 8 различни схеми на управление и събиране на плата, ръчно или ел. задвижване, както и различни варианти на монтаж.

    За първи път в България предлагаме 5 цвята релси – снежно бяла, полиран алуминий, еспресо кафяво, златно шампанско и черен пиано лак. Четири варианта на тежест за плат и синджир за тежести – бели, бежови, черни и метален синджир.

 

Вертикални текстилни щори 127 мм

Текстилните ленти за вертикални щори 127 мм са с ширина 127 мм са класическия модел вертикални щори и се препоръчват при закриване на големи площи. Прелагаме Ви 15 вида материи (включително негорими, 100% непрозрачни и PVC плат “Screen”) и общо 151 цвята. Част от материите и цветовете са налични и за двата модела ширини на текстилните ленти – 127 мм и 89 мм.

Лентите за вертикалните щори се закачват и движат по елегантен алуминиев профил, завъртането и движението на лентите се осъществява посредством корда в края на щората – има 5 различни схеми за събиране на лентите и 3 вида алуминиеви профили и механизми.

Вертикални текстилни щори 89 мм


Вертикалните щори внасят качество и стил в домашната и офис среда, хармонизирайки се със съществуващите мебели и изтънчен маниер на завъртане на вертикалните ленти. Два елемента се използват за производството на изделието – елегантен профил, който води държачи, на които са окачени самите ленти. Държачите са брънката, която свързва отделните ленти и осъществява тяхното завъртане, като в затворено положение лентите се застъпват една друга.Текстилните ленти за вертикални щори 89 мм са с ширина 89 мм и са предпочитания модел вертиклани щори през последните години. Прелагаме Ви 15 вида материи (включително негорими и 100% непрозрачни) и общо 164 цвята.

 

 

Вертикални алуминиеви щори 89 мм

Като алтернатива на текстилните ленти Ви прелагаме алуминиеви ленти с ширина 89 мм за вертикални щори. Изработени са от висококачетсвена алуминиева сплав, лентите имат лека извивка в формата на ”С” и са практически вечни.Предлагаме Ви 16 цвята (включително перфорирани и дървесен фладер).


Свържете се с нас

гр. София,
ж.к. Света Троица,
бул. Габрово, бл.379
тел. 02 929 85 31
моб. тел. 0888 951 820
Изпрати ни запитване тук