Хоризонтални щори

Хоризонталните щори са най-често използвания слънчезащитен продукт поради своята надежност и практичност. Внушителният брой от цветове, модели и екстри, способността им за превъзходно регулиране на светлината и видимостта, лесната им употреба - са превърнали хоризонталните щори в незаменим функционален и декоративен елемент във всеки дом и офис.   

Следвайки най-новите тенденции, Ви предлагаме ново поколение хоризонтални щори, разработено специално за алуминиева, PVC и дървена (европрозорци) дограма. Изцяло новият дизайн на горния профил и декоративните капачки създават и демонстрират най-висок стандарт и елегантност.
Алуминиевият профил плътно прилепва към дограмата, ал. ламели застават маскимално близо към стъклопакета, осигурявайки перфектна функционалност и ергономичност. Щората се закрепва към стъклодържачите на дограмата, така че по никакъв начин не нарушава целоста й и нейните термични характеристики.
Ламелите са произведени от алуминий с ширина 16 или 25 мм, цветното им лаково покритие е с вечна гаранция. Прецизната изработка на управляващите механизми и висококачествени материали гарантират безпроблемна употреба с години наред.

От 16. Април. 2011 включваме в нашата колекция нови алуминиеви ламели 25 мм за хоризонтални щори, като общия брой цветове за хоризонтални щори, които Ви предлагаме става 88 цвята

Хоризонтални щори Макси Стандарт

Хоризонталните щори модел “Макси стандарт” се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението), като щората застава между стъклодържачите на дограмата (плътно до стъклото) - предимството е, че щората застава на едно ниво с профила на дограмата и не пречи на въртенето на дръжката.
Не е необходимо да се пробиват никакви отвори – управляващите механизми (стоп механизъм за вдигане/спускане и червяк за завъртане) са интегрирани в горния профил на щората.

Хоризонтални щори Макси BlackOut


Хоризонталните щори модел Black Out са със специална перфорация на ламелите (на основните отвори и на отворите за странично водене), така че при завъртане (затваряне) на щорите дупките се скриват. Резултатът е превъзходен светлинен комфорт и изчистен, елегантен вид на щората.
Хоризонталните щори модел “Макси Black Out” се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението), като щората застава между стъклодържачите на дограмата (плътно до стъклото) - така щората е на едно ниво с профила на дограмата и не пречи на въртенето на дръжката.
Не е необходимо да се пробиват никакви отвори – управляващите механизми (стоп механизъм за вдигане/спускане и червяк за завъртане) са интегрирани в горния профил на щората.

Хоризонтални щори Макси Лукс

Алуминиевият профил плътно прилепва към дограмата, щората застава маскимално близо към стъклопакета, осигурявайки перфектна функционалност и ергономичност. Щората се закрепва към стъклодържачите на дограмата, така че по никакъв начин не нарушава целоста й и нейните термични характеристики.
Управлението на хоризонталните щори “Макси лукс” става чрез последен модел механизъм, тип “монокомандо” – завъртането на ламелите, събирането и спускането на щората се командват чрез елегантна верижка. Особено подходящи са за монтаж на наклонени прозорци.


Свържете се с нас

гр. София,
ж.к. Света Троица,
бул. Габрово, бл.379
тел. 02 929 85 31
моб. тел. 0888 951 820
Изпрати ни запитване тук