Външни ролетни щори

Все повече хора откриват ползата и предимствата на Външно ролетните щори. Когато са напълно затворени, те не само спират слънчевите лъчи, но и Ви предпазват от крадци, намаляват разходите за отопление, намаляват нивото на външния шум и Ви дават пълно уединение.

 

Външни ролетни щори модел PVC

Произведени от PVC, външно ролетните щорите модел PVC се монтират от външната страна на дограмата и могат да бъдат управлявани само ръчно – чрез ширит или табакера.

 

 

Външни ролетни щори модел PVC 2

Външно ролетните щорите модел PVC 2 са един хибрид между PVC и Алуминиева щора – на практика само ламелата е от PVC, всичко останало – кутия, конзоли, механизми са от алуминиеви външни ролетни щори. Така се постига оптимален баланс между качество, функционалност и цена.
Монтират от външната страна на дограмата и могат да бъдат управлявани както ръчно – чрез табакера или манивела, така и чрез  електродвигател – посредством бутон или дистанционно.
Възможно е монтиране на датчици ( за вятър, слънце или дъжд) за автоматично управление на една или група от щори.

Алуминиеви външно ролетни щори

Задвижващия механизъм е монтиран в алуминиева кутия с елегантен дизайн, хоризонталните алуминиеви ламели с пълнеж от полиеританова пяна образуват плътна преграда, която по желание може да бъде прибрана в кутията или спусната на определена височина.
Термо- и шумоизолацията на алуминиевите външни ролетни щори са значително по-добри спрямо моделите от PVC. Същото важи и за степента на затъмняване на помещението.
Управлението може да бъде както ръчно – чрез табакера или манивела, така и чрез електродвигател –управляван от бутон или дистанционно. В допълнение е възможно и монтиране на датчици ( за вятър, слънце или дъжд), както и таймери за автоматично управление на една или група от щори.
При нов строеж е препоръчително външните щори да се монтират в комплект с дограмата, така че кутията на щората да остане скрита в зида и да не се налага пробиване на дограмата.

Интегрирани външни ролетни щори Комфорт +


Свържете се с нас

гр. София,
ж.к. Света Троица,
бул. Габрово, бл.379
тел. 02 929 85 31
моб. тел. 0888 951 820
Изпрати ни запитване тук