Външни хоризонтални щори

Хоризонтални щори са най-типичния и полулярен слънцезащитен продукт – щората може да се движи нагоре и надолу, в същото време ламелите могат да се въртят за оптимален контрол на видимостта – ненадмината функционалност и комфорт.
Външно ролетните щори осигуряват отлична защита от топлината на слънчевите лъчи, но контролът на видимостта е ограничен.
Външните ламелни хоризонтални щори комбинират най-доброто от горните два продукта – регулират превъзходно достъпа на светлина и видимостта в помещението, участват активно в интериора и екстериора на сградата с богатата си палитра от цветове, оптимално предпазват от топлина. В наши дни, когато идеята за енергийна ефективност и защита на околната среда става все по-важна и желана – външните ламелни щори са един от най-предпочитаните продукти за външен контрол на видимостта и защита от слънцето.
В допълнение имате многообразие от възможности за начина на монтаж на Вашите щори, избор между ръчно или ел. задвижване с дистанционно управление. Възможност да се комбинират с датчици за слънце и/или вятър за автоматичен контрол.

Външни ламелни хоризонтални щори модел С 50

Външно хоризонталните щори модел “C 50″ имат ”C” образна форма на ламелите с ширина 50 мм. Представляват уголемено копие на познатите вътрешни хоризонтални щори. Подходящи за както за вътрешен (вътре в помещението), така и за външен монтаж. Управлението е с безконечен шнур, манивела или ел.мотор.

Външни ламелни хоризонтални щори модел C 80

Външно хоризонталните щори модел “C 80″ имат ”C” образна форма на ламелите с ширина 80 мм. Представляват уголемено копие на познатите вътрешни хоризонтални щори.

 

 

Външни ламелни хоризонтални щори модел Z 90

Външно хоризонталните щори модел “Z 90″ имат специална “Z” образна форма на ламелите с ширина 90 мм. В зоните на застъпване на ламелите има финни гумени уплътнения които спомагат за по-добро застъпване на ламелите в затворено положение, а от там и допълнително намаляване достъпа на светлина в помещението.


Свържете се с нас

гр. София,
ж.к. Света Троица,
бул. Габрово, бл.379
тел. 02 929 85 31
моб. тел. 0888 951 820
Изпрати ни запитване тук