Руло щори

Едно различно решение за Вашия интериор – руло щорите никога не са били толкова стилни, изискани, свежи….. Всичко друго, но не и обикновенни. Дните на стандартното бяло са безвъзвратно отминали – ние Ви предлагаме разнообразен набор от прозрачни, полупрозрачни и непрозрачни платове в десетки разцветки и десени.

Руло щори модел Стандарт

Руло щори модел “стандарт” са класическия модел на руло щорите – вал за навиване на плата, монтиран чрез елегантни планки с PVC покритие към дограмата. Движението на плата се контролира чрез верижка – при достигане на жеалното положение, просто спирате – не е необходимо нищо да застопорявате.

Руло щори с водачи модел Елеганс

Руло щори модел “елеганс” са нов модел, разработен за PVC и алуминиева дограма, със заоблен декоративен профил и елегантни алуминиеви водачи. Руло щората фино приляга към дограмата, спирайки притока на светлината и видимостта.

Освен богат избор на материи и цветове Ви предлагаме и избор на цветове за профилите и водачите на щорите – бяло, кафяво и 6 имитации на дърво.
Щората се управлява чрез финно синджирче – когато плата стигне желаното положение, просто спирате – не е необходимо нищо да застопорявате.

Руло щори за капандури модел Престиж

Руло щори модел “престиж” са разработени за PVC и алуминиеви прозорци под наклон (капандури). Ролката за плата е обърната към стъклото (необходимо е стъклодържача да е дълбок), декоративни профили обграждат рамката на стъклото, контролирайки отлично светлината и видимостта.
Щората се управлява чрез движение на долния профил – когато плата стигне желаното положение, просто спирате – не е необходимо нищо да застопорявате.

Руло щори модел Комфорт

Руло щорите модел Комфорт са подходящи за закриване на големи площи. Движението на плата се контролира ръчно или чрез бутон (или дистанционно управление) – при достигане на жеалното положение, просто натискате “стоп” – не е необходимо нищо да застопорявате. Захранването на ел.мотора може да бъде или с 220 V или със специална литиева батерия, издържаща до 2 години.

 

Външни руло щори модел Рефлексол

Външните руло щори Рефлексол са подходящи за закриване на големи площи (до 500 х 500 см), като могат да бъдат монтирани както отвътре, така и отвън на помещението. Навиващия вал и конзолите са изработени от алуминий, платовете са от PVC със защита от UV лъчите – за безпроблемна употреба на открито. Движението на щората се контролира с манивела или ел. мотор.

Руло щори модел Ден & Нощ Стандарт

Нов модел от 2012 година!

 

 

 

 

 

 

Руло щори модел Ден & Нощ Елеганс

 

Нов модел от 2012 година!

 

 

 

 

 

Руло щори модел Ден & Нощ Комфорт

Нов модел от 2012 година!


Свържете се с нас

гр. София,
ж.к. Света Троица,
бул. Габрово, бл.379
тел. 02 929 85 31
моб. тел. 0888 951 820
Изпрати ни запитване тук