Плисе и дует щори

Плисе & Дует® щорите комбинират ултра модерен дизайн и великолепен контрол на светлината, редукция на температурата и видимостта. Покриват голям спектър от прозорци с неправилни форми, запазвайки своята функционалност и различни форми на управление. Предлагаме Ви 3 начина на управление, 9 модела на движение на плата и модел “ден & нощ” – една щора с два различни плата.
Платовете за Плисе щори (20 мм гънки) предлагат специфичен вид и гама от полупрозрачни до 100% затъмняващи платове, негорими, антистатични и влагозащитени платове, включително платове с рисунки и мотиви за детски стаи.
Платовете за Дует® щори имитират структурата на пчелната пита (в разрез – шестоъгълник) и имат отлични термоизолационни характеристики. Още повече двустенната структура на плата го прави екстремно здрав, ширината на гънките се запазва еднаква по цялата височина на щората.

Възможна е изработката на щори за над 20 форми на прозорци, управлението може да бъде с корда, дръжка, синджир или електродвигател. Предлагаме три цвята на профили и окомплектовка - бял, кафяв и сив.

 

Плисе щори & дует щори Модел “AО”

Плисе & Дует щорите модел “АО” са свободно висящи щори за вертикални прозорци. Събирането и спускането на плата се осъществява с корда и стоп механизъм. В зависимост от начина на движение на плата се определят следните модели плисе & дует щори:
АО 10 - класическо движение на щората – спускане надолу, събиране нагоре;
АО 20 - наличието на допълнителен профил позволява освен класичекото движение, плата да се разпъва отдолу нагоре;
АО 30 - щора с два различни плата, позната още като щора “ден и нощ”;
АО 40 - щора за трапецовидни прозорци;
АО 70 - щора за триъгълни прозорци.

Плисе щори & дует щори Модели “BB”

Плисе & Дует щорите модел “BB” са щори с обтегнати корди (фиксирани към прозореца), подходящи за прозорци с наклон от 0о до 15о . Събирането и спускането на плата се осъществява чрез местене на профила на щората. В зависимост от начина на движение на плата се определят следните модели плисе & дует щори:
ВВ 10 - класическо движение на щората – спускане надолу, събиране нагоре;
ВВ 15 - обратно на класическото движение на щората – разпъване на плата отдолу на горе, събиране надолу;
ВВ 20 - наличието на допълнителен профил позволява освен класическото движение, плата да се разпъва отдолу нагоре;
ВВ 24 - и двата профила са подвижни – освен класическото движение, плата може да се разпъва отдолу нагоре, както са и възможни всякакви междинни положения на плата;
ВВ 30 - щора с два плата, позната още като щора “ден и нощ”;
ВВ 40 - плисе и дует щори с обтегнати корди за трапецовидни прозорци;

Плисе щори & дует щори Модели “BО”

Плисе & Дует щорите модел “BО” са щори с обтегнати корди (фиксирани към прозореца), подходящи за прозорци с наклон от 0о до 15о . Събирането и спускането на плата се осъществява с корда и стоп механизъм. Изпълняват се с един начин на движение на плата:
ВО 10 - класическо движение на щората – спускане надолу, събиране нагоре;

Плисе щори & дует щори Модел “ден & нощ”

Плисе & Дует щорите модел “ден & нощ” съчетават два различни плата в една щора – най-често единия плат е полупрозрачен (за през деня), а другия плат е 100% непрозрачен (за през нощта). С движението на средния профил определяте кой плат е разпънат и кой плат е събран. Възможни са и всякакви междинни положения на двата плата. В зависимост от наина на управление Ви предлагаме следните два модела плисе & дует щори:

АО 30 - свободно висяща щора за вертикални прозорци, управление чрез корда и стоп механизъм;

ВВ 30 - щора с обтегнати корди (фиксирани към прозореца), подходяща за прозорци с наклон от 0о до 15о . Събирането и спускането на плата се осъществява чрез местене на профила на щората.


Свържете се с нас

гр. София,
ж.к. Света Троица,
бул. Габрово, бл.379
тел. 02 929 85 31
моб. тел. 0888 951 820
Изпрати ни запитване тук